Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks klotter



Du kan se rätt och läsa en annans ögon som en bok

Men du kan inte vara kär

Samtidigt som du är klok ..




Fri vers av Broder Jakob
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-22 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob