Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om människans flykt från sig själv...


det gör ont det du sa...

fast mest ont gör det..för att du fick mig att tro..att det var jag..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-22 12:59



Bookmark and Share


  Emme VIP
Bra!!
2010-02-22

  stenen/ Yv Ericsson
jamen. det är som att kasta skulden tillbaka. bra skrivet.
2010-02-22

  aol
ruggigt bra
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP