Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kamp mellan gott och ont

Hjärtat talar alltid saning
Jag måste lämna dig

skadan är skedd, djup och hängande

godhet och kärlek har alltid vart på samma plan
nu är de i fokus och i obalans

utnyttjad och sårbar

säger hjärnan
Lämna honom




Fri vers av lalas
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalas
lalas