Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M

hatar dig, men ändå vill jag har dig nära
står inte ut med tanken att kyssa dig

behöver dig, nära mig, trösta mig
snälla

är äcklad av tanken av din röst
som kommer mig nära

snälla kom mig nära, som en tröst
en sista gång
håll mig sådära som du brukar
tills jag inte orkar
tänka mer




Fri vers av lalas
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-21 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalas
lalas