Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa jag är förvirrad.

Det är tungt, klumpen i hjärtat
som har tagit ett tag att knyta upp
det är svårt att se när det är dimmigt
och kallt att vandra utan frihet i sinnet

Det råder förtvivlan i luften
svaren är inte lätta att förstå
de blåser bort med vinden
de är svåra att fånga

Det finns en lösning
vem säger att det inte finns fler
ge mig en
Det blir mitt ljus i dimman
och mitt skydd för vinden







Fri vers av lalas
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-01 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lalas
lalas