Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensen visade sig vara det ni ville


I poeters klara nätter
vann du mina tårar

dina sanningar vilar ofta i döden
Jag vaknar i dina mardrömmar och skriker

existensen visade sig vara det ni ville,
tomrum,

trummor
hat

stygn av smärta
självvalda religioner

kamp mot det sunda
en enighet om att döden är det bästa alternativet

trots sin okuvlighet
slutgiltighet

dess grymma vara är ett axiom givet av naturens gång
Naturen fyller våra hjärtan med vemod

sorg och fruktan

hennes kropp fick min själ att begå självmord i mörkret





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 19:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ruskigt otäckt nära......
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth