Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(coprigth Peter Markurth)


En konstnärs andetag inatt

Branden är verklig
mina vener,

oändliga djup
gasattacker,

infernon
rensade tankar utan hänsyn,

slaveri utan mening
tro på din sanning,

glömda kanyler i en dröm
mardrömsresor utan fruktan i nattens ljusa himmel utav lakan fyllda utav blod och sperma,

poeten målar visioner,

ser detta förfall i mina ögon
ruttnande lik i varje andetag,

krass sanning
vidskepelse

din ångest
sorg och mjuka död


en konstnärs andetag inatt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-22 21:44



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Klarar inga mer bränder idag, sorry vännen;=)))
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth