Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmare




Jag går igenom nätterna utan sömn

Jag går igenom dagarna i min egen dröm


Drömmen om något stort som inte är av denna värld

En dröm som väntar på att slå ut


Visst det kan vara farligt att verkligheten glömma

Men samtidigt kan det hålla en i liv


Jag slutar inte tro på mitt hjärtas lilla gömma


För jag ler endast äkta när jag känner min dröm

Glöm inte ..
Döm inte ..

Drömmar ...




Fri vers av Broder Jakob
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob