Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du viskar guld som rengnbågen visar dina ögon viljan

Vi låg i skuggan av en bruten kärlek
du viskar guld som rengnbågen visar dina ögon viljan,

att du älskar nu,
en kvinna utav ljus vet ett andetag av hopp

guldprincessan ler inatt

vår älskog




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 00:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Speciell och mycket fin
2010-02-23

  LenaJohansson VIP
väldigt vacker..
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth