Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken doldes slutligen av livet

Kärleken doldes slutligen av livet
besatte dina drömmar,

dina vener tvingades att fylla på med smärtans lindring
i solen efter sticket,

var du kärlek
hopp och tro,

fan också




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth