Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus av tårar-dårar tände din kärlek till mina sagor


Ett ljus av tårar-dårar tände din kärlek till mina sagor
jag såg ditt sista andetag den gången då du glömde kyssa min kärlek farväl,

glansen i dina ögon
någon i natten gav sig tillkänna och påpekade att jag bara var en mäniska,

tog fram mitt vapen
tankarna stannade i din kropp,


skriket brast




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth