Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvlande snöänglar i en dans i nattens snörosors betänkligheters guld

Virvlande
snöänglar

vägen till mitt hjärta öppen
väntar

dina händer nära
vi älskar djupt i dina drömmars guld

natten är en sanning
vilar nu i tiden

jag älskar dig min flicka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-23 03:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackra ord bildar en fullkomlighet
2010-02-23

  Margithe VIP
vackert och fint skrivet
2010-02-23

  LenaJohansson VIP
vad fint..
2010-02-23

  TheDouche
bara titeln är ju en dikt för sig.. Bra Peter!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth