Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okända gator


Jag bestiger snöruinens gator
Som om jag bestiger berg

Jag kämpar mot ovädrets monster
Medans du står i ditt fönster och blir smekt av solen

Jag blir berörd av den piskande vind
Som smeker på sitt sätt min kind

Du, jag tror jag besöker ditt fönster för en morgon


Jag sätter mig på karmen som gryningens fågel
Jag ger dig sömn och sång

Du ger mig värme och solsken

Vi får vinterns hårda gator till den grönaste sommaräng

Jag öppnar mina ögon

Inser att jag fortfarande ligger i min säng ..




Fri vers av Broder Jakob
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob