Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten 2008


Snälla du...

...ta mig för den
jag är

Kan du inte göra
som mina vänner
och acceptera att
jag är den jag är

Jag kommer aldrig
bli den du vill att
jag ska vara så
varför har du
stannat så länge

Om du inte älskar
mig längre så säg
det eller visa att
du ännu älskar
och uppskattar
det vi har




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-23 09:28



Bookmark and Share


  firefire
mycket bra skrivet min vän! "ta mig som jag är eller inte alls!" borde vara självklart ALLTID,men nu vet jag ju att livet inte alltid är så enkelt som man önskar...
2010-02-23

    Tea Alex
Åh precis sådär kände jag förut, när jag var i ett förhållande. Han var så uppriktigt besviken över vad och vem jag var, kändes det som. Applåd!
2010-02-23

  T.R Ekman
Kärleken kan oftast vara obegriplig...
2010-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att göra om nån
är ingen idé man
är ju den man e´!
Hur folk med en än
röjer och böjer
man ändå till
slut vid samma
kropp förtöjer!
Väl skrivet
av Dig!
2010-02-23

  aol
så rakt såfint, och svara måste han,
2010-02-23

  stenen/ Yv Ericsson
denna dikt säger allt. vänner är viktigare en kärlek. så enkelt är det. mycket bra!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP