Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Våra hjärtan slår

Bland annorlunda luft
slår våra hjärtan hårt
tillsammans med vackra stolta kyrktorn
skriver vår kärlek sin historia
båda med ryggen lika rak

Bortom flygplan och måsten
är du min medicin, min kamp i kriget
Mitt hjärtas röst och min tacksamhet
älskar allt du gör
båda med ryggen lika rak

Så låt våra hjärtan fortsätta slå
lika hårt som klockorna i tornen skriker
ut sin kärlek till världen

Vi är förordet
på väg i den vackraste historien




Fri vers av J P
Läst 609 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-02-23 12:21



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vacker. Berör. =)
2010-04-07

  Tove Meyer VIP
underbart vackert du skriver.
2010-03-16

    sårosa
tydlig och vacker
2010-02-24

  kärleks ängel
underbar!
2010-02-24

  Blue Bird
Denna föll jag för, pladask!
2010-02-24

  poetlinan
Så vackert! Förälskade mig verkligen i de två första raderna!
2010-02-24

  Blåbäret
underbart skriven kärlek
2010-02-24

  Baystream
En otroligt vacker kärleksförklaring.
2010-02-24

  Teresia Ridell
Målandes vackra bilder, i ord. Fint o varmt !
2010-02-23

  Emme VIP
Jättefint..
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P