Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Testamentet

Jag påbörjar alltid nya rader
i mitt testamente
avslutar aldrig med en punkt

Halva mitt hjärta bultar
den andra halvan blöder


Resväskan är ständigt packad
en flik på webbläsaren
med Hemnet är alltid redo

**

Jag lever i ytterzonerna på gråskalan
ibland farligt nära det svarta
ibland härligt nära det bländande vita

Kan du se att jag blöder
utan något blod?
Kan du se att jag brinner
utan någon glöd?


- Kommer testamentet bli klart, frågar du mig?
gråskalan krymper i tvätten
de farliga kanterna närmar sig mig

en punkt skulle bli så enkelt
en skillnad mellan ett liv och en död




Fri vers av J P VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-09-19 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP