Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Middagen

Det är ensamt vid middagsborden
de vita männens röster
gör mig sällskap

det är inte vin i glasen
jag dricker direkt ur flaskan

**

Konversationsaperitiferna uteblir
vi närmar oss kärnan
ångesten som huvudrätt

det röda vinet
lämnar inte längre spår på dukarna

**

Följ med mig ut
min kropp har blivit för trång

åldern tar ut sin rätt
den bittra eftersmaken
kommer aldrig lämna min mun




Fri vers av J P
Läst 416 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-07-15 09:06



Bookmark and Share


  Diana,VC VIP
Wow!
2023-02-21

  Skrivmaskinsskriverska
Tilltalande..
2022-01-04

  kerstin skriver VIP
snyggt snyggt och drabbande!
2019-07-19

    Melona
Jävlar. Den sista halvan av texten känns i magen och jag blir golvad. Tack tror jag.
2019-07-17

  lodjuret/seglare VIP
Texten känns som någon sorts 'poetisk rätt-visa' och får förtjänstfullt sina tre rosor, två tulpaner och en vandrings stav.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P