Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Prejudikatet

Som en tidigare dom
faller höstlöven ner
till ett liv
under sin värdighet

de nya vännerna
är spår
av gammal asfalt
som revs upp
för fjärrvärmens skull

prejudikaten upprepar sig
årstiderna har inte chans
nästa år
är det din tur att falla




Fri vers av J P VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-10-21 14:12



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Jösses, du är bra! Hittar så exakt melodin, och tonen i tiden (t ex fjärvärmen ...) Spelar på sambanden mellan orden. Allt faller - förr eller senare.
2021-08-15

  M73
Du skriver lika bra som alltid!
2019-10-21

  KeL
Vilka bilder du målar upp här. Tycker mycket om ditt språk, vackert och mörkt ;)
2019-10-21
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP