Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Vi: de ogenomskinliga

Skuggan faller långsamt
timme för timme
lögn för lögn
men det mörka träffar inte dig

**

Det är jag som byggt muren
du står framför
de långa skuggbilderna
skapar långsamt fallande lögner

Du är genomskinlig

Vi: de ogenomskinliga




Fri vers av J P VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-03 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP