Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Blå timmen

I den blå timmen
möts du och jag

ett möte som bevittnas
av nattdjuren
som avlyssnar och läser av
våra läpprörelser

**
Färgtemperaturen
gör det svårt
att känna ditt mörker
svårt att se ditt ljus

skymningstiden
berättar att den inte vet
om du och jag krigar på samma sida

**
Priset är högt
in i mörkret
men inträdet är gratis

efter solnedgången
före soluppgången

Du håller hårt min hand
leder oss mot det
som är vår mörka hemlighet




Fri vers av J P VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-11-30 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP