Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Fallet

Jag faller återigen ner
i hålet du grävde för mig
väggarna är denna gång
vadderade
lite snällare
mot min hud

Tystnaden är densamma
ljuden har åldrats
vackert

Ensamheten existerar inte
ändå finns det ingen
att prata med

i hålet du fortsatt gräva för mig




Fri vers av J P VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-04 13:52



Bookmark and Share


  M73
Du är ändå bäst. Bara så att du vet.
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP