Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låg vi och stirrade upp mot skyn

Låg vi och stirrade upp mot skyn
klämtade klockorna för mig,

var jag robert jordan i en dröm
eller rimbauds skugga,

opiumhålor i sorgna städer känner mig väl
de kantstötta ödet skriker ut sin saknad,

överröstar all den kärlek du besatt
metallsmak i munnen,

tårar i flyktiga drömmar
tänk på mig om du kan,


i ditt personliga helvete




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-23 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth