Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten inatt var frusen kärlek i ditt hjärta

snöskrik yr min hjärna
brännande,

substanser flyger bort
stormar vidare,

livet brister
isprincessans kyss vaksamt stirrande,

åren flöt förbi din glädjefylld lust
en handling uti tidens kyssar ler i snöovädrets djup,

ångesten inatt var frusen kärlek i ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 19:03



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-02-23

  anita VIP
Fin dikt.Mycket bra skriven.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth