Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåser sant i vindens sken inatt

Svider läppar mot din själ
delad hjärtesanning rinner utför ordmagi inatt

dina ögon vill skrika en kärlek i mitt öra
blåser sant i vindens sken inatt

då ni sover älskar vi till takter av en bortglömd tid

isdrömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 19:45



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker
2010-02-23

  THX1138
Vilken hopplöst vacker passion, mycket mycket bra!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth