Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arktisk kyla


En arktisk kyla breder ut sina vingar
ty morfinet voro blydaggar i dina silkesvener
dock ändå,

oundvikligt liksom din ångest i natten
skrikande,

gråtande efter mina tankar-sanningar
de som var istånd att minnas

din värme




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth