Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall




Varje människa önskar att kunna flyga

Även du, även jag


Men vågar vi pröva vingarna?


Någon kanske är rädd att bära på en brusten vinge

Någon kanske faller långsamt och väcklar ut vingarna i ro


Är du rädd för att falla fritt fall

Så ska jag ta dig under min vinge igenom vindens storm


Mina vingar må inte vara vida

Men beredda på att kriga


För att flyga och landa bortom regnet


Där himmelen är lika röd som din brustna vinge


Skyns förvandlade fasad


Som har blivit så vacker av det nya regnet


Som nu består av röda rosblad ..




Fri vers av Broder Jakob
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-23 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob