Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Nattens tystnad


Det var natten
som brännde i mitt hjärta,

liksom solen engång smekte
ungdomen i min själs mörker,

då var hemliga löften dolda för mig
införde tidsbegreppet i mitt sinne,

utan den ånger du demokrat
anser anstår en mäniska,

färdas min skugga
nedåt,

framåt
uppåt,

hem till ditt vansinne
varav denna stank av verklighet,

ser att du lider
ser att du vill veta vem jag var,

du vrålar genom skuggor- nå förtälj
jag kan inget säga,

mäniskan har dött ut




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 23:28



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Jag tycker mig skönja något av ett nytt språk, dina texter andas tungt av något stort. Något som faller mig fullt ut i smaken.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth