Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom vårens tempelhärd lyser frånvaron sann

Inom vårens tempelhärd lyser frånvaron
stark magi

trött dröm av guld i håret som du bar inatt då våren öppnade ett fönster genom snöad kärlek,

varade i evighetens ljus en skir natt av din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 23:34



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2010-02-24

  poetlinan
Bara titeln fick mig att häpna! Och resten förnöjd verkligen!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth