Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom lyckan är de kära gömda

Bortom lyckan är de kära gömda,
de som ville allt,

trodde sig nå in i hjärtat på en vän
de små gömda letar nu inatt,

vet inget
styr ej mer går under slås i kras av verklighetens hårda nycker,

vi är ett fåtal kvar

som lever sagans slut




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 00:14



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2010-02-24

  Monika A Mirsch VIP
bra ordat!
2010-02-24

  Gisela Nordell
mkt bra
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth