Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset rasar ned i din kärlek

Skrev en vandring ren
genom tiden,

sommarnatt i dalen
grönskan,

ljuset rasar ned i din kärlek
nätter stänker gyllene pistolguld,

vaknar fri
inser dina sår blöda ljus

i ärren av igår




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-24 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth