Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av ett eko


En defekt själ
i kroppar utav stål,

andetag
tagna ur ditt hjärta,

blödande av vidomens visioner
näring för er,

illitterat
konvojer av segel-speglar dina drömmar i mitt inre,

kysser din kärlek
berusad av tiden vi levt tillsammans utan att se något utav dina skavanker,

brännande tvåsamhet
isande kyla blåser dina tankar bort ur mina tårar från igår,

teatern var förvisso magisk
lanternorna tända,

jorden kall där din skugga nu vilar


bortom dimmor ser du nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-24 12:08



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Vet precis...bra skrivit
2010-02-24

  LenaJohansson VIP
bra...
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth