Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Jag stannade i den kärlek som berörde dina tårar

Jag stannade i den kärlek som berörde dina tårar
i en glöd av ensamhet föddes dina stjärnor,

nu skulle vi leka gudar
le åt varandra,

se svagheter
låtsas spy,

vara kära på riktigt
älska,

du gömmer din blick i min famn




Fri vers av peter markurth
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-24 16:24



Bookmark and Share


  kärleks ängel
"du gömmer din blick i min famn" helt underbar innehåll
2010-02-25

  Lavinia Röd
Hua, det låter inte riktigt mysigt? Spring skulle jag vilja säga.....
2010-02-24

  Suzy med punkterna
Vara kära på riktigt.......snyggt
2010-02-24

  tidensvans
Fantastisk! Hur gör du?
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth