Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sliter livet ur ditt hjärta då du krossat mina drömmar utan vetskap om en kärlek utav glas

Sliter livet ur ditt hjärta då du krossat mina drömmar utan vetskap om en kärlek utav glas,
fragila sanningar i själars raseri inatt spricker utanför din vördnad,

vi såg ej realiteten brista
dagen då du log en tår i min smärta

utan drömmar

krossas




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-24 16:58



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth