Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldhjul



Vatten rinner

Eld brinner

Hjärtat spinner

Hittar vi det vi finner


Om vi hinner ..


Ödet vinner ...




Fri vers av Broder Jakob
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-24 18:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ödet vinner in i
med en sliten hälsning till
och tar tag om en
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob