Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg tårar

Din saknad ska bära min sorg till den kyrka där vi gifte oss
i en saga ifrån ingenstans mötte du min blick,

vi såg varandras tårar
riskerade allt,

fann ett liv utanför ert hyckleri
nu sitter vi båda i fönsret och väntar på att den andre går förbi...


stålet har fördävat glaset uti dina tankar
min räddning var en död ,

inatt såg jag sanningen om detta kval vilket förpestar dödens alla andetag


du älskar mig

och jag vet detta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-25 17:05



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Det är livet upp och ner!
Den saningen likar poesi!
2010-02-25

  Suzy med punkterna
Mycket vackert
2010-02-25

  Sideshow Bob
Gillar konstaterandet på slutet.
2010-02-25

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-02-25

  poetlinan
Så vackert! Gillade verkligen "i en saga ifrån ingenstans" och "nu sitter vi båda i fönsret och väntar på att den andre går förbi" såna vackra rader. Applåd verkligen, ställer mig upp!
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth