Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven för några år sedan..


Minns du hur det kändes?

Minns du varför du föll
för mig för så länge sedan

Minns du hur det kändes
när jag smekte din kind

Minns du hur du darrade
till när jag la handen på
ditt lår

Minns du att jag blundade
när du drog fingrarna
genom mitt hår

Minns du hur det kändes
när vi var tvungna att
skiljas åt

Minns du mig överhuvud
taget eller har du du glömt
bort mig..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-25 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP