Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Full metal jacket

Jag väntar med undran i blicken,
du kallade mig din enda kärlek redan dagen då vi möttes,

jag visste sanningar
var du min hela tiden,

då tiden droppar ned för sömndruckna ögon är den grym
fy fan ,

hell can wait
sade till er att ej komma nära,

jag är ju cancer
en atombomb,

skäller på judarnas stat
hänger folk i djunglen,

deltagit i fler strider än ni anar
köper ej skitsnack,

utan samvete
har fienden samvete?

skrattet ekar
medan jag matar in patroner i magasinet,

full metal jacket




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 19:48



Bookmark and Share


  mayhem and order
Ah, det är absolut en favoritfilm
som jag dock tycker du ska stryka som slutrad.
Texten gör sig bättre utan
och allt behöver inte uttalas, fullt ut.
"skrattet ekar
medan jag matar in patroner i magasinet"
-det kan förstås ändå.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth