Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden kan vänta(das wir leben können,und sterben können)


Dina sånger talade till min döda själ inatt
de sade kärlek,

hat och vila
nu står jag där,

på perongen
likt en skugga,


på väg

till helvetet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 19:51



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... men du står ju inte ensam - jag är ju här - och vi kan gå tillsammans
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth