Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter begravningen


till min bästa vän

en hand att krama
en klippa jag kan luta mej mot
torkar mina tårar
tröstande kramar
visa ord, ord som visar vägen
se det ljusa i det mörka
du visar mej vägen
i mitt hjärta du finns
jag älskar dej
det känns som jag kan göra allt när jag är med dej
tack för stödet <3




Fri vers av Tj_Cinderella
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 20:06



Bookmark and Share


  modda
finnas alltid här för dig gumman och det kommer jag alltid att göra!! tack för att du finns för mig!! vad hade jag gjort utan dig??
Älskar dig gummz.
<3<3<3
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tj_Cinderella
Tj_Cinderella