Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser en kärlek smeka guldet i ett brunnet universum

Skriver nu din kropp i mina sagor djupt i hjärtat på den sanning vi besatt doften av en kärlek

i ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-25 23:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra..
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth