Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Teater

Tradgediers födelse i egna hjärtan
brinnande slavar i tvåsamhet,

synens förbannelse
ditt hat

spottande i ögon utav stål
når fram till speglar utav ljus,

rinner genom tiden
följande den väg vi valt,

mot sanningar
visdommar och andra förträffligheter,

sluta med att tala
sången leder endast in i dina egna tankar,

mordet på min oskuld i mörkret
isvingar,

flygande horisonter
gruset iditt hjärta,

stålet i mina tankar gråter blod


spottar på gårdagens teater




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 00:09



Bookmark and Share


  anits VIP
bra skrivit
2010-02-26

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth