Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken föll

Vill du titta
min själ är rutten,

andetag i tiden bevarar våra kyssar i en kall och tom oänlighet
nu såg du mig medens,

blicken skar av något

tanken föll ned i helvetet











Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth