Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmar


I dina drömmar vandrar jag naken,
med din ensamhet vid min sida,

du kysser mig ofta


i drömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 03:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin känsla...
2010-02-26

  Njord
Gillar!
2010-02-26

  kärleks ängel
stark närvaro!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth