Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade i mörkret

Dina drömmar visste
jag såg en tår,

falla
ömt farväl,

hösten väntar
dina kyssar mot min själ,

en ung kvinnas doft
nära kärlek då jag smeker dina ögon,

såren syns ej nu
ty mörkret stal en sång om kärlekens dilemman,

visste medens att vi skulle älska nu inatt
din kropp, mot min,

andetagen
de samanflätade tankarna,

dina stön
orden,

början på en kärlek

du doftade höst då vi älskade i mörkret









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-26 07:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och känslosamt
2010-02-26

  Jan Simonsson
Fint
2010-02-26

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-02-26

  kärleks ängel
känslighet i fingerspetsen!!
2010-02-26

  poetryGirl
härlig
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth