Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm(det jag minns iaf)Måleri(Coprigth Peter Markurth)


Vi var jäkligt onda

Vi sprang längst gatan skrattande, jävligt onda sade du, satt på min balkong och målade den nyinköpta julgranen svart, färgen rann nedför fasaden mot gatan, närvaron var en dröm, det hadlar om de som svek tänkte jag, domar man erhållit, straffats för något man ej ens känner till, såg medens att du ej var verklig, vi löstes alla upp, återvände till någon form av normaltillstånd, denna överjordiska, surrealistiska känsla där allt kunde urskiljas avtog medens, glimten i vårat universum var förevigt släckt. Att vakna ur en dröm är kallt och ångestfyllt, minnen, bilder, av synapser skapat, tomrumets slutgiltighet, en död tid.




Prosa (Novell) av peter markurth
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-26 08:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt väl framförd text
2010-02-26

  poetryGirl
spännande
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth