Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för uppslagen vännen =)


Alla bitar finns... MEN??

Bit för bit formas det
pussel som vi började
lägga för många år
sedan

För varje dag som går
passar ännu en bit'
med någon annan

Ramen är färdig, det
är bara mittenpartiet
kvar

Ett parti som verkar
oändligt

Men hur mycket vi än
vill
Hur mycket vi än
längtar

Kommer vårt pussel
någonsin färdigställas

Alla bitar finns, frågan
är om alla hittar rätt
plats....




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-26 16:00



Bookmark and Share


  firefire
ja det är bara att kämpa på och lägga om och prova in alla bitar tills det känns färdigt,om ett livspussel nu någonsin blir färdigt!? bra skrivet av dig i alla fall!
2010-02-26

    Niklas H
tappade slutet av kommentaren; riktigt bra emme :)
2010-02-26

  Johodu
Spännande hur kommer det att gå. Skitbra text.
2010-02-26

    Niklas H
...annars får man använda en hammare, men resultatet, brukar inte bli så bra ändå
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP