Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du satt i min skugga


Du satt i min skugga
världen hade krympt till ett intet utav saknad,

mina tårar rann ned i djupet av din själ
vi existerade


men ingen såg kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-26 16:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgligt berörande
2010-02-26

  Öknens Ros VIP
fin liten dikt om kärlek...
2010-02-26

    Ken Cassel
Sorgligt
Sorgligt att ingen såg kärleken

Mvh
2010-02-26

    Niklas H
riktigt bra. den berör mig
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth