Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu såg vi sanningar du gömt i dina underkläder utav guld


Nu såg vi sanningar du gömt i dina underkläder utav guld
slitna utav tiden talar de med mig om frihet denna morgon,

vem stal en tår i regnet
vem straffade dig för min saknad,

varför vill du ännu leva i min kropp
trots att förruttnelsen är uppenbar,

dina tankar svider liksom branden i mina ensamna vener
upplysta av fruktan,

sorg
saknad och bittra kyssar från igår,

vill du ej se mina färger
tvingas du blunda


det är min dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-26 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth