Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kyssa mitt hjärta adjö

Att kyssa mitt hjärta adjö
dela mina drömmar,

för att sedan fly
dö för att avlida etthundra gånger om dagen,

sorgen i min förbannade existens
hatet i dina andetag,

gissel
undangömd panik i mina tomma tankar,

tvivlet på din existens
konstanta krokier av ljus,

stenlyktor
maskerader i staden,

vad tillhörde dig
förutom mina drömmar,

kanske kyssarna vi delade




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-26 21:21



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kanske.....fint avslut
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth