Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slingor av violdröm

Slingor av violdröm
våra kyssar solens brand

skriker sanning regnbågens nyans över vår kälek

då jag kysser dina drömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 22:02



Bookmark and Share


  poetryGirl
vacker
2010-02-26

    ej medlem längre
Mycket vackert!


/Ann
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth